divendres, d’octubre 06, 2006

Susana Fortés a les jornades d'animació lectora

"Leer es otra forma de darle la vuelta al tiempo".
Susana Fortés John Berger

Susana Fortés ens acaba de confirmar que el 7 de novembre podrà estar amb nosaltres a les VII Jornades d'Animació Lectora del CEFIRE de Sagunt per fer una conferència sobre cinema, còmics i literatura. Li volem agrair l'esforç i des d'ací també ens agradaria que els professors i professores assistents a les Jornades conegueren millor el treball que aquesta profe d'història està fent per difondre el plaer per la literatura.

Susana és autora de diverses novel·les d'èxit com són El amante albanés, Querido Colto Maltés, Fronteras de arena, Las cenizas de la Bounty, Tiernos y traidores, etc. A més, també ha format part del jurat del Festival Internacional de cine de Valladolid, i actualment escriu a El País, així com en revistes especialitzades en cinema i literatura.


Mentre arriba el dia d'escoltar-la a les jornades, us recomanem alguns articles seus de El País (escriviu "Susana Fortés" al buscador i tindreu tots els seus articles) com són El verbo, Música, i Corazón per posar només tres exemples del mestratge d'aquesta profe-escriptora en la construcció de metàfores, per fer-nos sentir emocions a ritme de conte curt, que es presenten a manera de columnes periodístiques.

NOTA: Durant les Jornades comentarem quin ha estat el vostre favorit.