divendres, de desembre 22, 2006

CEFIRE de Sagunt

Ací tenim l'equip del CEFIRE de Sagunt al complet. Ja sabeu que hem estrenat seu nova des de fa un any, que Mari Carme i Carmen que atenen les vostres cridades de tot tipus ja tenen un vidre que protegeix la secretaria del fret. Que Empar després d'una baixa maternal, no hi ha res com dedicar-le un temps a un bebé acabat de nàixer, ja torna a estar amb nosaltres. Que Luismi, el bibliotecari, està content perquè per fi disposem d'uns espais de bibliteca com cal: connexió a internet, sala de lectura, accés directe a tots els llibres, dotació d'infraestructura per a revistes i llibres especialitzats, etc. Total que no podeu de deixar de visitar la nostra biblioteca.




I què dir-vos del director i de l'equip d'assessors i assessores que no sapiau ja!!! Total que ens hem fet una foto després del nostre dinar de Nadal i amb ella volem aprofitar per felicitar les festes als que sou usuaris del CEFIRE de Sagunt, als que no ho sou però que ens llegiu on line, i als que casualment paseu per ací però a partir d'ara sereu asidus participants del nostre desig de portar la innovació educativa a totes les aules dels nostres centres.

Seguirem amb el blog a la tornada de vacances. A tots i totes vosaltres BON ANY!!!

4 comentaris:

Ana Ovando ha dit...

GUAPÍSIMOS TODOS.
Muchos besos y felices fiestas.

Pilar ha dit...

Molt bona idea, com totes les que ens llanceu. Gràcies per la vostra dedicació. Que gaudie d'aquestes guanyades vacances i torneu carregadets de contagiosa energia.
Bones festes!

Gianpiero Pelegi ha dit...

Buon Natale e Felice Anno Nuovo!

antoninavarro ha dit...

Gràcies Ana Ovando, i com saps en la foto i en el dinar setírem la teua abasència (com sabeu Ana va ser companya nostra i ara que ha tornat a l'institut sabem el que vàrem perdre).

Gràcies Pilar! La nostra sort és que hi molta gent com tu que respon a les nostres iniciatives.

Buon anno Gianpiero e tante grazie per la tua cartolina cibernetica ho avuto tanto sucesso