dimarts, de maig 29, 2007

Gestió de la informació

Aquest vídeo me l'ha passat Ana Ovando que l'ha trobat en la xarxa i m'encanta conéixer a un professor amb aquest optimisme. Aquest expert en "Desarrollo de la Enseñanza y el Aprendizaje en Línea" té un blog on es declara UN PROFESOR APRENDIENDO, i és digne d'admiració.

Espere que arribarà algun dia on professors i alumnes col·laboren en la realització de treballs conjuntament encaminats a objectius concrets on la realitat del centre i la societat que l'envolta siguen els temes d'interés. Em diuen que ja han hagut experiències educatives en aquesta línia i s'ha fet amb l'ajuda de les TIC i els multimèdia. El professorat havia d'aprendre les noves eines d'edició (en definitiva són instruments per a l'expressió i la comunicació) amb l'alumnat en una mena de projecte de treball.

Mentre arriba eixe dia vull compartir amb vosaltres el desig de voler estar sempre aprenent. Vertader destí de tot professor. Alerta, que no cunda el pànic! I que ningú es pose a comptar quants anys li queden per a la jubilació, la societat de la informació i la comunicació també està fora de les aules i no la podem defugir. Som nosaltres, els professors ara i ací, que hem d'obrir els murs de l'escola.

REFERENTS:

http://www.google.com/reader/view/