divendres, d’abril 04, 2008

TeacherTube: el web dels vídeos educatius

Els que seguiu l'activitat de l'assessoria d'àmbit lingüístic sabeu que hem començat un curs de "TIC i recursos multimèdia per a l'àrea de llengua i literatura" (els que no heu confirmat encara queden places, us esperem el proper dimecres). La primera sessió va córrer a càrrec d'Adrià Benet un mestre de Novadors que va sentar les bases per a una bona comunicació en xarxa entre tot el grup a partir dels grups de google, l'edició de documents en col·lectiu i altres eines de la web 2.0 com els wikis i els blogs.

Per a la pròxima setmana continuarem amb Christian Feijoo especialista en narració fílmica i càmera professional. Però ens agradaria compartir amb tots vosaltres el web dels vídeos educatius TeacherTube.

Hi ha de tot, encara que dominen els "tubs" en anglés. Us propose el joc de trobar un portal del vostre interés. Jo he trobat la meua Rock n Roll Teachers!

Per completar les eines d'iniciació al món multimèdia i les TIC us recomanem que doneu una mirada per VideoDownloader 2.0 des d'on podeu descarregar-vos el que vulgau al vostre ordinador.