dimarts, de juny 24, 2008

Trencaclosques i les competències bàsiques

El proper dimecres a les 12:00 hores a l'Auditori de Canet d'En Berenguer, els Trencaclosques tancaran el cicle de conferències que el CEFIRE de Sagunt ha organitzat al voltant de la idea "Parlem d'educació". Després de parlar de "convivència" com a repte per a repensar l'escola per Nélida Zaitegi i de reflexionar sobre l'escola del futur de qualitat per part de Jaume Carbonell, els toca el torn als Trencaclosques.

Trencaclosques o Rodamóns Teatre és un grup de creació artística (música, teatre, narració oral, etc.) que bàsicament es dediquen al TREBALL DE CAMP sobre la cultura. Vicent, Teresa, Laura i Eva és un equip que dominen totes les arts de l'antropologia, la sociologia i la comunicació. Compte! que no ho diem per umflar la presentació. Teresa condueix un programa de ràdio sobre música popular, Laura és una investigadora musical de primer ordre sobre la música popular al voltant de la viola de roda, Eva domina les tècniques de comunicació on line amb tots els recursos de la web 2.0 (mireu la pàgina web del grup, el blog, el portal de youtube, les xarxes socials en myspace...) i Vicent l´únic "miembro" del grup però que s'integra també amb elles que no tindria inconvenient feminitzar-se. La seua voluntat de treball en equip és innata i així ho ha demostrat en 1001 projectes.

Els trencaclosques seran els encarregats de tancar aquest cicle de xarrades amb una conferència-espectacle sobre la cultura popular i les competències cultural i artística. Us reptem a vindre amb curiositat. Eixireu amb més preguntes. Que aquesta és la funció de l'art.

Us esperem!!!