dijous, de juliol 10, 2008

Telenotícies de la 2

Fa temps que parle als amics del telediari de la 2 que fan Mara Torres i Carlos del Amor en la secció cultural. Va una miqueta tard i molts s'excusen per no veure'l perquè ja són al llit. L'altre dia Ana Ovando em va fer les dents llargues quan em contava que Mara va estar presentant el Congrés Nacional de TIC a l'educació. I com no Mara Torres és una bloguera de pro com podreu comprovar amb un click.

Ara els que no veieu el telenotícies ja no teniu cap justificació per ignorar a aquesta poetesa de la comunicació.

Aquestes són algunes raons per les que m'agrada aquest telenotícies de la 2:
- La informació és tractada no tant com a espectacle (com preconitzaven alguns fa temps) sinó des de la perspectiva del plaer de pensar i analitzar en profunditat amb entrevistes, fins i tot, a generadors de la notícia.
- Tant Mara com Carlos, com la xica dels esports -ho sent no és el meu fort-, informen amb passió d'investigadors sobre unes notícies que es nota han documentat amb tota mena de recursos.
- La cultura i el món que l'envolta és el centre.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, el blog que habéis enlazado no pertenece a Mara Torres ni es ella la que postea en dichoi sitio. Ruego rectifiqueis la información errónea, ya es el segundo mensaje que envío y no sólo no lo publicais ni corregís el error.

Un saludo

Anònim ha dit...

La página http://www.lacoctelera.com/maratorres es una página no oficial por lo tanto Mara Torres no es la bloguera del mismo ;)


Nota:de todas formas te esperamos por allí (por el blog) cada vez que quieras. XD


saludosss