dimarts, de maig 06, 2014

L'amor també és això amb tècniques d'impro


La versió que presentarem a la I Trobada de Teatre en l'educació a "espacio inestable" de l'obra "L'amor també és això" consisteix a utilitzar les tècniques d'improvisació per a buscar la veritat escènica. En aquesta trobada de teatre pensada per als joves i amb els joves és tractava precisament d'això, de donar-los el protagonisme, de parlar amb la màxima autenticitat possible dels problemes, temàtiques i aspiracions que preocupen als nostres joves

Els personatges de l'obra, com descobrireu els que us acosteu a aquesta trobada de teatre per a adolescents, ens parlen sense embuts de les seues pors: les malalties de transmissió sexual, l'amistat, l'amor, la iniciació sexual, etc. Per fer més creibles les paraules dels actors-personatges hem estat treballant amb les semblances i diferències entre els alumnes-actors i els personatges que interpreten. A continuació hem fixat les accions físiques i verbals que cada personatge ha de pronunciar tot intentant que siguen el més espontànies possible.

Aquest repte, que no és tracta d'una altra cosa que de la "paradoxa del comendiant" (veieu "El verí del teatre" que explicàrem al taller de l'Optativa de Dramatització-teatre) és el repte que volem assumir el proper dijous a "espacio inestable". Una representació amb tècniques d'improvisació (gràcies a Marc Escrig del "Teatre de Caixó" pel seu ajut en la direcció) feta per joves i dirigida a joves amb els que compartiran l'obra i les ganes d'entendre's per mitjà del teatre. Us esperem!!!

LLOC: espació inestable
DIA: 15 de maig
HORA: 10:00 h.
ACTORS i ACTRIUS: alumnat de l'IES Isabel de Villena
DIRECCIÓ: Antoni Navarro i Marc Escrig