ERASMUS +

Tots els Programes Europeus, tant els que anaven dirigits a l'alumnat com per al professorat ara els trobareu al marc del programa ERASMUS PLUS.


- Per descarregar-vos els documents Erasmus+

Afortunadament a l'IES Isabel de Villena comptem amb diferents projectes europeus com el MAC (Movilitat Alumnes Comenius) que ens portarà el 1r trimestre alumnes de Txèquia i Holanda.

A la meua etapa anterior vaig tenir l'oportunitat de participar a un Comenius Regio amb Filàndia que ens va marcar positivament a tots els participants i que és un exemple clar de que s'ha d'apostar per la inclusió de les arts en l'educació. El projecte s'anomanava "Tot construint entorns socials d'aprenentatge a Europa" i tenia com a objectiu precissament el de teixir ponts culturals entre els pobles d'Europa i en aquest cas ens va permetre posar en contacte el pobles de Gilet-Järvenpää amb el recolçament dels centres educatius i del CEFIRE de Sagunt.

Al nostre blog podreu trobar diferents entrades a partir del tag o etiqueta OAPEE que vos podrà orientar sobre algunes experiències europees que hem portat a cap. Amb tot, i per tal de definir el vostres perfils de formació d'homus erasmus, us recomanem que visiteu el cercador del catàleg de cursos per tal de trobar aquells que us interessen professionalment. Aviat apareixerà la informació detallada dels nous programes europeus "Erasmus per tothom 2014-2020" que simplificarà la recerca del programa que a cadascú l'interesse, mentre tant us invitem a cosultar l'índex del catàleg de cursos i a adaptar-nos als canvis perquè ja sabeu el que deia Alícia al país de les meravelles: "En un món en constant canvi, qui s'atura, retrocedeix".