dimecres, de maig 24, 2006

Introducció a Moodle

En el curs d'entorns virtuals d'Ensenyament/Aprenentatge per a la didàctica de la llengua i la literatura, fins ara havíem fet una introducció a les weblogs amb Amadeu Sanz i Begonya Mezquita i la majoria de professors han creat la seua. La veritat és que la gent s'ha engrescat i ja comencen a introduir bons materials, pegueu una ullada al treball dels alumnes que començaren del no res com tots. Entreu, entreu i voreu ací>>> (els blocs nous estan a la columna de la dreta).
En aquesta segona part del curs hem invitat a Clara Andrés, professora d'entorns virtuals a la Universitat Jaume I de Castelló qui ens està fent una introducció a Moodle tot utilitzant diferents eines (power point, xat, etc.). De la seua mà estem descobritnt algunes de les possibilitats d'aquesta eina:

A més, ens va fer reflexionar sobre la tipologia de destinataris per als cursos que volem penjar en moodle i com fer el seguiment de les tasques manades: sobre un determinat tema penjar un arxiu, una música, una imatge, un PPt, etc.