dimecres, de juliol 19, 2006

Fotofilosofia

"Tot allò que pot ésser dit, pot ésser dit de manera clara"
Wittgenstein


Arriba l'estiu i tots anem preparant-nos anímicament per passar a l'estadi de deceleració de l'estrés del curs. Recuperem la novel·la que al llarg de l'any no poguèrem fer-li cas, inventem viatges impossibles que ens facen redescobrir-nos en altres llocs, i alguns fins i tot entren a internet a la recerca de somnis amb un clic "a portata di mano" com es diu en italià.
No us ha passat de vegades posar-vos davant l'ordinador, sense cap destí concret però amb una idea clara, anar en cerca d'idees que acaronen les vostres neurones? Doncs l'altre dia en aquest exercici, que tant ens diverteix, amb l'amic Gianpiero Pelegi vàrem trobar aquest lloc de FOTOBLOG sobre fotofilosofia en italià. De mostra un botó, trobareu imatges i reflexions de pensadors i literats que us faran gaudir. Entreu i viatgeu per les paraules i per les imatges, i no oblideu deixar-nos un comentari.
Pels que voleu practicar italià trobareu perles com aquesta:
«Un chiacchierone è uno che ti parla degli altri; un noioso è uno che ti parla di sé; e un conversatore brillante è uno che ti parla di te.» Lisa Kirk
Si voleu crear el vostre fotoblog entreu ací>>>