divendres, de juliol 14, 2006

Anar al teatre?


Les vacances estan arribant i tothom comença a planificar les escapades, però abans i per als que es queden encara tenim l'oportunitat de gaudir de bon teatre amb la programació del Festival de Sagunt.

Aquest cap de setmana, 15 i 16 de juliol tindrem Arlechino servitore di due padroni del Piccolo Teatro di Milano a les 22.30 h. que no us podeu perdre. Els italianistes entreu al bloc de Gianpiero Pelegi, si voleu aprofitar la visita per conéixer el patrimoni cultural de Sagunt entreu ací, per a la programació general del Sagunt a Escena i si voleu més informació específicament teatral al bloc de l'AVEC.
Per altra banda, al Festival Eclèctic teniun gratuït l'espectacle de Xarxa Teatre Veles e vents inspirat en el nostre poeta Ausiàs March. L'espectacle tindrà lloc el dissabte 15 de juliol a les 22.30 a la Ciutat de les Arts i les Ciències.
NOTA: F. G. Lorca ens recordava que un poble que no estima i no fomenta el seu teatre o està moribund o poc li falta. Ens veiem a La Nau i al Teatre Romà de Sagunt i a partir d'ara per seguir la informació sobre teatre entreu a la pàgina d'AVEC (Associació de profes de dramatització)