dilluns, de juliol 31, 2006

Seminari-curs d'edublocs

Si mireu la barra del costat veure que us hem posat una mena de votació perquè pugam conéixer millor quins són els interessos de formació del professorat. Amb tot ací us volem recordar que en començar el curs començarem un SEMINARI D'EDUBLOCS dirigit a tothom que tinga un bloc educatiu.
El funcionament serà com el d'un seminari o grup de treball a l'ús (30 hores de reunió al llarg del curs) i funcionarà amb l'estructura que un dia proposaren Amadeu Sanz i Begonya Mezquita del BLOCS & BEERS. És a dir convocarem per correu i periòdicament ens reunirem entre nosaltres (ocasionalment invitarem algun expert Felipe Zayas, Vicent Campos, Jordi Adell, Clara Andrés, i com no la nostra xica cibernauta Ana Ovando que tindrà moltes coses a contar-nos de la seua estada a Oxford) perquè ens posen al dia de noves idees relacionades amb el món de les TIC en l'educació. En principi el CEFIRE de Sagunt aportarà alguns portàtils però serà millor que porteu els vostres perquè la reunió serà en una sala annexa on per mitjà de wifi podrem prendre unes cervesetes i comunicar-nos metodologies i altres trucs de les TIC com a comunicació.
Insistim que tothom que tinga una weblog actualitzada i en producció serà acceptat per tant a aquells que no esteu molt destres teniu l'estiu per posar-vos les piles. Recoredeu que no es tracta d'un curs-seminari d'iniciació sinó per a persones realment interessades i que saben de què va la "revolució dels blocs".
Si algú vol participar a tota costa en aquest seminari-curs i no coneix molt el món dels edublocs en aquest bloc de l'assesoria teniu molta informació i si no entreu ací:

4 comentaris:

Toni Solano ha dit...

Soy docente de Lengua en Castellón. Estoy interesado en participar en el seminario que comentas. Reserva una plaza, si puedes :-)

antoninavarro ha dit...

Hecho Antonio Solano,
ja li he donat una mirada al teu blog i he vist que estàs al corrent de la declaració de Roa (I Encuentro de Edublogs). O siga que perfecte. Com et comentava a finals de setembre eixirà la convocatòria i com que si poseu els vostres comentaris a mi m'arriba un correu ja us avisaré a tots els que heu mostrat interés.
Continuarem de pas donant-li una mirada al teu blog (hi ha coses molt interessant, a banda dels comentaris de textos les propostes ce correcció gramatical, etc.).
Estem en contacte.

Felipe Zaya, aprofite per a dir-te que l'enllaç de "La Biblioteca dels blocs" ja no em funciona i no el trobe. En el seu defecte he posat "La revolución de los blogs" que me comentares, que per a la gent que s'inicia és banstant interessant.
Si tu el tingueres me'l podries passar.
Gràcies

Anònim ha dit...

Toni, ¿es que no descansas en verano? No sé si la experiencia de Oxford abrirá muchas puertas nuevas. La sensación que nos hemos traído la Spanish Army es que estamos bastante adelantados sobre web educativa (pocos sabían sobre blogs, por ejemplo, y de wikis, ni te cuento). Ya nos pondremos las pilas en septiembre, ahora toca descansar un poco (tú también).
Por cierto, es una alegría conocer otro blogero en Castellón. Antonio, estaremos en contacto.

Anònim ha dit...

Hola Toni !
Mira que eres faenero, entro por casualidad y me pones deberes.
Intentaré actualizar mi página y haber si puedo unirme al grupo.
Ordenador con wifi tengo... ya me falta menos.
Nos vemos.
Pilar Campos