dimecres, de novembre 29, 2006

Aula

Els que ens coneixeu sabeu que seguim la revista "Aula" del Diari Levante i que fins i tot hi hem escriure algun article que parlava dels temes nostres sobre de l'ensenyament, de confluència de llenguatges expressius, de com dinamitzar les aules, etc. Rafa Muntaner, el coordinador de la secció, sol comentar-nos les novetats i les troballes que al llarg dels anys ha anat realitzant.

A aquest humil espai de premsa dedicat a la innovació en l'ensenyament s'ha anat veient el bo i millor, com a regla general, del que esdevé a les aules. Sempre en un to encoratjador. En la pàgina portada sol resumir el projecte, de que es tracte en cada cas, amb una inspiració pedagògica però també amb la voluntat divulgativa i com no amb les tècniques de comunicació.

Estaria bé fer-ne una recensió de tots els més interessants. Nosaltres de moment us posem un enllaç al d'avui "Una classe de llengua diferent" que us podeu descarregar en PDF i comença així:

Tres membres delgrup de rock Obrint Pas feren un concert acústic al CP Ramiro Jover de València amb motiu d’una experiència emmarcada dins les àrees de Llengua i Música per treballar la creació literària a través de les cançons. Per Dídac Botella i Mestres

Valencia. Es fa certament difícil de traduiren paraules l’emoció viscuda du-rant aquesta inoblidable experiència...

Si voleu saber més sobre música feta per valencians entreu al portal LA LLUM gestionat de manera altruista per diferents professionals i trieu els millors recursos per fer una classe de llengua diferent.