dijous, de novembre 16, 2006

L’ensenyament de la literatura als joves CONGRÉS>>>

Ens volem fer ressó d'aquest congrés internacional perquè pensem que mai es farà prou en la investigació sobre com ensenyar literatura avui. Imaginem que els professors*es de literatura que ens llegiran, sabran trobar un moment per deixar passar aquest ESDEVENIMENT!!!
Congrés Internacional d’Educació Literària i Societat. Literatura Juvenil.
L’ensenyament de la literatura als joves.
Del 15 al 17 de novembre a la Sala de Conferències
de l’Escola de Magisteri Ausiàs March. Pavelló de Govern.
La Fundació Bromera ha organitzat conjuntament amb el Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura EU de Magisteri Ausiàs March de la Universitat de València el Congrés Internacional d’Educació Literària i Societat.
Intervindran nombrosos experts en Literatura Infantil i Juvenil, com Anna Díaz-Plaja, Consol Aguilar, Pedro Cerrillo i reconeguts escriptors com Carlo Frabetti, Isabel-Clara Simó, Pasqual Alapont, Eduardo Alonso, Vicent Borràs, Jordi Sierra i Fabra, etc. A més, durant els tres dies hi haurà tallers, taules redones, debats, contacontes, recitals poètics,etc. Podeu consultar el programa ací i a http://www.uv.es/didllen

El Departament de Didàctica de la Llengua atorgarà un Certificat d’assistència de 30 hores als docents i estudiants que superen el 80 % de l’assistència a les sessions. L’horari del Congrés serà de 9.30 a 14 h i de 16.30 a 20 h. Les persones interessades hauran d’abonar la quantitat de 30€ al compte bancari que s’indica en el programa i enviar el justificant a l’adreça indicada abans del 15 de novembre.

Més informació >>>