dilluns, de novembre 06, 2006

Maletes d'animació lectora

A les VII Jornades d'A.L. que començaran demà dimarts 7 de novembre, presentarem entre altres recursos les maletes d'A. L. de la Fundació Bromera. Aquestes maletes estaran durant un any amb nosaltres i seria molt interessant que totes aquelles persones dels nostres centres que les vulguen utilitzar assistiren a la presentació que farem el dimecres dia 8 a les 17.30 a la Biblioteca del Centre Cívic de Sagunt-Port.

Per començar presentarem la maleta d'infantil i de primer cicle de primària i encara que a la pàgina de les Jornades teniu tota mena d'informació sobre les maletes el dimecre podreu conéixer l'animació que porten a cap els animadors-actors que portaran les maletes al vostre centre quan ho sol·liciteu.

Per dinamitzar aquestes maletes i altres recursos del CEFIRE de Sagunt (veieu el material sobre didàctica al blog de la nostra biblioteca) hem creat una pàgina d'animació lectora que també serveix com a presentació de les Jornades i una pàgina dedicada al nostre poeta Vicent Andrés Estellés. Per altra banda, hem creat un grup de google d'A.L. que només estiguen enregistrats tots els portantveus de cada centre començarem la presentació i debat de temes.