divendres, de gener 12, 2007

Comencen els cursos 2n trimestre

La setmana que ve comencen els cursos d'aquest segon trimestre del 2006-07 i com ja vaig explicar l'any passat l'assessoria s'ha converitit en Àmbit Lingüístic (maternes i estrangeres) i per això oferim un curs de "Competència Lingüística en anglés" amb Tim Herdon i el nostre curs estrella de "La dramatització com a eina didàctica" amb diferents especialistes en la matèria. Després de tant de temps encara trobem nous professors com Marius Asensi o Roger Colom que aportaran noves idees. Mireu el programa.

La resposta ha estat massiva, al d'anglés s´hi han apuntat 38 persones i al de dramatització 70 inquiets professors. Gràcies! Però com comprendreu no us podem acceptar a tothom. Si entreu a la pàgina del CEFIRE de Sagunt i cliqueu damunt de:
Després poseu el vostre DNI i sabreu si esteu admesos. Les persones que apareixereu en Llista d'espera veniu també el dia i l'hora senyalada i si algú s'ha donat de baixa estareu admeses (estem inventant un sistema per evitar aquest tràmit tan incòmode).
Comtpe! El curs de "La dramatització com a eina didàctica" ha canviat de lloc i ara es farà al Col·legi Públic Jaume I de Puçol.
Es prega puntualitat 17.30 és l'hora acordada i roba còmoda