dimarts, d’abril 10, 2007

Programació del 3r. trimestre

Hola amics i amigues, com veureu fa dies que no escric res al blog i no és només perquè estem en període de vacances sinó perquè estic de baixa per accident de tràfic (res greu però sí incòmode perquè porte el braç esquerre escaiolat).

Només volia comunicar-vos algunes informacions pertinents referents a l'assessoria d'Àmbit Lingüístic del CEFIRE de Sagunt:
  1. El curs d'Introducció a la web educativa, impartit per Ana Ovando continuarà el dimecres 18 d'abril, a l'IES Clot del Moro de Sagunt, com previst.
  2. El curs ITALIÀ PER A PRINCIPIANTS. El desig de llengües, impartit per Gianpiero Pellegi començarà el dimart dia 17 d'abril a l'IES Camp de Morvedre de Sagunt. Hi ha molta gent que no ha confirmat la seua assistència. Entreu ací per confirmar, però hauríeu d'acostumar-vos a aquest petit tràmit. Seran acceptats els ademsos en reserva.
  3. En l'apartat de l'Àmbit Lingüístic del CEFIRE de Sagunt trobareu l'oferta formativa de l'àrea per a 2007 i a les diferents pàgines web (Mostra de teatre Caixa*Escena, II Festival Intercultural de Contes de Torrent, Teatre clàssic grecollatí) els projectes amb els que col·laborem.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Com tens la teva extremitat Toni?
Per cert , m'ha encantat entrar dins la teva pàgina, molt enriquidora. Besades des de Palma.
Kika