dilluns, de juliol 16, 2007

L'Europa de les llengües, l'Europa de les cultures

Un grup d'assessors i assessores de l'àmbit lingüístic dels CEFIREs valencians hem decidit llançar-nos al bou i organitzar unes Jornades per celebrar el Dia europeu de les llengües. Pensem que el manament europeu sobre la divulgació de les llengües i especialment d'aquelles llengües "minoritàries" i menys publicitades per la societat de mercat, bé es mereixia el nostre esforç.

Així doncs, al programa de les jornades, a més dels referents anglòfons i francòfons, dels recursos CLIL per a la didàctica de les llengües i d'altres activitats creatives basades en el teatre i la narració oral, podreu trobar propostes sobre llengua i cultura italiana o sobre les estratègies que la Comunitat Valenciana està realitzant per fer del valencià una llengua d'acollida entre els immigrants.

Les jornades tindran lloc els dies 28 i 29 de setembre 2007 a l'IES Benlliure de València i a més dels tallers i conferències comptaran amb una exposició d'Alfred Aranda titulada "MIL MELICS" i es tancaran amb l'espectacle Una classe amb Don Abili, que com el seu nom indica es tracta d'una classe-espectacle on els espectadors assistiran a la creció i muntatge d'una obra de teatre de Shakespeare.