dijous, de juliol 12, 2007

Narració, ficció, acció

Ja està publicat!!!

"La noche de los feos" el conte de Benedetti ha servit com a guió per a la 1ra producció de cinema del CEFIRE de Sagunt amb l'associació Pez en el agua. El curt s'ha escrit, guionat i muntat en tres sessions maratonianes on Christian Feijoo ha explicat els rudiments de la narració fílmica, amb un èxit notable, ja que la majoria del professorat assistent es veu ja amb una càmera al muscle i rodant els seus propis curts.

Ara, sense conya, com que molts de vosaltres heu expressat la necessitat d'un taller d'aquestes característiques però en profunditat i a llarg termini, estem estudiant les possibilitats reals de dissenyar una proposta que us interessarà. Si doneu una volta pel YouTube-Àmbit Lingüístic no parem de buscar activitats didàctiques amb el cinema. Aquells que us agrada el cinema i voleu investigar les seues vessants didàctiques esteu atents a la pàgina del CEFIRE per al primer trimestre dels curs 2007-08.

Alerta! Encara que la decissió de triar aquest conte de Benedetti va ser a l'atzar i guiats més bé per l'èxit que va tindre fa anys en un curs d'animació lectora que impartiren Alfons i jo, hem descobert al YouTube altres versions del text "La noche de los feos": video estil còmic, animació versió second life, etc.

EL CEFIRE DE SAGUNT PRENSENTA: