dimarts, de desembre 11, 2007

Mapejant des del CEFIRE

Continuant amb aquesta proposta d'utilització de les TIC en l'organització, gestió i difusió de les activitats del CEFIRE hem preparat un "google map" que a poc a poc anirem completant amb imatges, webs, blogs i tota mena d'informació dels centres educatius de la comarca. Us preguem que ens informeu de qualsevol canvi o incorporació que us semble interessant!


Ver mapa más grande

2 comentaris:

escola santa anna ha dit...

Fa uns dies els nostres alumnes podìem localitzar a un simpatitzant del nostre blog que viu a Nova York mitjançant aquest sistema i ara trobem la nostra escola... genial!
Un aclariment, el nostre edifici és el que està enfront de la fletxa que heu posat, si us fixeu es veu en terra el pas de vianants marcats i el pas blanc cap a l'edifici que ens protegeis quan plou, podeu veure els patis?
Gràcies per facilitar-nos l'accés a tot açò.

antoninavarro ha dit...

A vosaltres! Ací el corregirem i si voleu vosaltres podeu editar el text tot afegint la vostra web i alguna foto dels alumnes del centre.
Com? És molt sezill, creeu un googlemaps del vostre centre i ens envieu les coordenades després nosaltres li donarem a afegir i ja està.