dilluns, de desembre 10, 2007

Dramatitzacions a la Biblioteca Valenciana

La Biblioteca Valenciana ha organizat per a demà dimarts, 11 de desembre, la lectura dramatitzada de 'La Celestina', de Fernando de Rojas, a càrrec del grup Cucurucú Teatre de Torrent. Els grups d'alumnes ja estan tancats però si sou professors i teniu lliure no dubteu en acostar-vos per conéixer l'experiència d'escoltar teatre en aquest espai de rituals.

Si voleu participar amb els vostres alumnes a una altra activitat haureu de fer la reserva als encarregats de "Cursos i trobades" doneu uan mirada detinguda perquè l'oferta formativa per a alumnes és molt completa i gratuïta. Ací teniu una declaració d'intencions:

Recitar poemes, preparar lectures dramatitzades i escriure textos són activitats que ajuden l’alumnat a introduir-se en el món de la literatura i a viure-la d’una manera distinta, més subjectiva, més intensa.

Per això, la Biblioteca Valenciana ha organitzat per a aquest curs 2007-2008 una sèrie de TALLERS, RECITALS i LECTURES DRAMATITZADES que es realitzaran al monestir de Sant Miquel dels Reis i que estan adreçats a tots els estudiants de