dilluns, d’abril 14, 2008

Aula i TIC, congrés de Novadors

Com sabeu pertanyem a una associació de professors que animats fa temps per Vicent Campos i els famosos "Quaderns digitals" donem vida en la mesura del que podem a NOVADORS. Com cada any aquest estiu a Gandia, se celebrarà el Congrés que aquesta vegada es titula Aula i Tic.

En la reunió preparatòria del Congrés suggerirem que s'havia d'ofertar un taller personalitzat per tal de fer bona la idea que la incorporació dels recursos de la web 2.0 a l'ensenyament es comuniquen de forma viral. Efectivament, per contagi personalitzat i un a un. Es fa molt difícil impartir cursos sobre competència digital si no tenim en compte aquest principi. Bé perquè predomina encara, afortunadament cada vegada menys, una certa ciberhostilitat, o bé perquè molts es troben còmodes siguent "tecnofaves".

Per a aquells que senzillament ni sou ciberhostils, ni tecnofaves, però us fa peresa haver d'introduir-vos en aquest món de vegades massa tecnificat, hem pensat un taller tutoritzat per cibervoluntaris que us portaran de la maneta i us ensenyaran que el món dels blogfessors és l'espai de la col·laboració. O com diuen els francesos:

"Blogosfere rhyme avec solidaire!".