dimarts, d’abril 29, 2008

Fira del llibre de València


No us la podeu perdre. Especialment les intervencions dels contacontes valencians i del grup Rodamons-Teatre.

3 comentaris:

Begonya Mezquita ha dit...

Compreu, si hi aneu, l'antologia de poemes "Eròtiques i despentinades", cent anys de poesia eròtica escrita per dones i en català! tota una joia!

antoninavarro ha dit...

M'ha agradat molt Begonya la teua recomanació. I als que vulguen seguir els meus passos (comprar el llibre i llegir-lo)us recorde que
Encarna Sant-Celoni en el text introductori enc conta que la intenció del recull, “no és només reivindicar el component eròtic, explícit o implícit, present en l’obra de determinades poetes, sinó també recuperar-ne mostres perquè queden documentades en la nostra tradició literària. Ja que, mal que ens pese, la paradoxa continua existint, tossuda: Com és que, havent-hi tantes dones poetes, el sistema literari català continua esmentant-ne tan poques i en uns percentatges tan ínfims, per no dir irrisoris, respecte dels seus iguals?… Que aquest recull servisca, doncs, també per a omplir forats i tapar esquerdes; que, pel que es veu, i fora excepcions inevitables, ara com ara és al màxim a què podem aspirar la major part de poetes.”
La totalitat dels drets d’autoria que generi el llibre estaran destinats a una associació de dones contra la violència.

Begonya Mezquita ha dit...

Gràcies, Toni!