divendres, de maig 16, 2008

La fractura digital

Aquest dissabte 17 de maig se'ns acumules les cel·lebracions, dia de portes als museus, dia d'internet i un altra cosa que he llegit en un diari i no recorde. Recordem-ho i pensem que la fractura digital, com la necessitat de fer portes obertes als museus són origen de la mateixa desigualtat social, és a dir la fractura en educació.

3 comentaris:

yo, la reina roja ha dit...

Antoni, te dejo aquí el enlace de nuestra novela Hotel postmoderno. Ya está en librerías (fnac, Casa del llibre...). Te avisaré para la presentación en Valencia.

B7

http://www.hotelpostmoderno.com/singles.html

*Hotel Postmoderno es una divertida novela escrita por cuatro autores que ya podéis encontrar en las librerías. De paso, podéis escuchar los mejores singles y bucear por la web www.hotelpostmoderno.com, donde se dan más detalles de la creación de esta travesura literaria: fotos, canción compuesta para uno de los protagonistas, recetario para crear novelas post, links varios, etc.

antoninavarro ha dit...

Gràcies Carolina, em sembla molt interessant el projecte. Veig que ets realment polifacètica (música, poesia, narrativa...) i encara queda temps per a fer cursos de formació al CEFIRE.
Un bon exemple a seguir per als professors que com tu comencen!!!

yo, la reina roja ha dit...

:-)

Es que si no... ¡me aburro!

Besos.