dimecres, de gener 14, 2009

Universitat de pares... i mares

Si estàs d'acord amb la idea de que la "família tradicional" que consumeix i veu la TV unida és un tòpic que ja no s'aguanta més, si has patit tota mena de contratemps per la falta d'indisciplina dels teus alumnes, si et posa melancòlic no saber com afrontar els problemes de comunicació amb els teus alumnes o amb els teus fills, pensa que es tracta d'alguna cosa més que del clàssic conflicte generacional.

Fa temps que al CEFIRE de Sagunt estem parlant de portar a cap un projecte d'escola de pares i mares, de fet ja hem fet algun curs puntual en aquesta línia. Però el que més ens ha agradat de la proposta del professor de Filosofia José Antonio Marina és la seua UNIVERSIDAD DE PADRES on line. Ací us posem l'enllaç per tal que la consulteu i la divulgueu. Tot menys llançar la tovallola, ja que aquest trimestre ens hem proposat informar-vos de bones pràctiques que ens allunyen del catastrofisme dels que contínuament estan parlant de crisi. Què us en sembla?

Para educar a un niño, hace falta la tribu entera

Proverbi africà


9 comentaris:

Anònim ha dit...

José Antonio Marina també té una Universitat de Pares presencial ací a la nostra Comunitat. Concretament a Bocairent. Jo participe en ella. El seu director i professor de les classes és Óscar González de J.A.Marina que és professor a Bocairent. Tenim una classe mensual. És molt interessant i ens agrada molt la forma que té de traballar. Sóm más de 100 pares els que estem matriculats.
La web de la Universitat de Pares és www.bocairent.es i si voleu contactar amb el director l´adreça és upbocairent@gmail.com.

Anònim ha dit...

Podeu vore informació sobre la UP Bocairent ací:

http://www.lasprovincias.es/valencia/20080905/costera/bocairent-crea-universidad-padres-20080905.html

http://oscargonzalezeducacion.blogspot.com

Salutacions

Anònim ha dit...

Volem saber més d´eixa Universitat a Bocairent. ¿On podem preguntar???
Gràcies.

Anònim ha dit...

Hola de nou. Jo crec que el millor que podeu fer es posar-se en contacte amb el seu director que a més es col.laborador de J.A.Marina. A principi de curs ens va repartir un dossir on està la seua adreça de correu: oscarmania@ya.com a més té un blog on ens informa de tot el que fem a la UP. www.oscargonzalezeducacion.blogspot.com

Ja vaig posar l´adreça de la UP. Espere que vos servisca d´ajuda. Segons ens ha dit a les classes, hi ha més poblacions interessades en el projecte. Fins prompte.

Salva.

Anònim ha dit...

Mireu estos enllaços sobre la UNIVERSITAT DE PARES DE BOCAIRENT

http://www.radioontinyent.com/modules.php?name=News&file=print&sid=13852

http://www.portalcomarcal.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1142:lalimentacio-en-xiquets-menuts-obri-un-cicle-de-conferencies-a-bocairent&catid=57:bocairent&Itemid=87

http://www.valencianoticias.com/noticias/valencia-provincia-l-alimentacio-en-xiquets-menuts-obri-un-cicle-de-conferencies-bocairent

http://portaldexativa.es/%E2%80%9Cl%E2%80%99alimentacio-en-xiquets-menuts%E2%80%9D-obri-un-cicle-de-conferencies-a-bocairent/

Anònim ha dit...

Universitat de Pares SETMANA EDUCATIVA

http://portaldexativa.es/bocairent-una-setmana-a-promoure-la-responsabilitat-educativa/

http://ampaiesbocairent.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Hola ! Soc una mare que pertany a la UP Bocairent. Per a mi aquesta oportunitat que se'ns ha donat als pares de Bocairent per saber cap on anar en certs moments que se'ns plantetgen al llarg del dia amb els nostres fills , ha sigut de molt frofit.Recomane a tots els pares aquestes clases.Tambe us voldria dir que s'han organitzat molts actes per als pares en la I setmana educativa però que no hem sigut molts els que hem anat: Una llastima, perque s'han tractat temes interessantisims com Els adolescents i les drogues ; Primers auxilis.... El Proper any tornare a aquestes classes.Us les recomane.

Anònim ha dit...

Sota el Lema: "Volem Ajudar-te a Educar", comença la segona edició de la Universitat de Pares Bocairent.

PERÍODE DE MATRÍCULA:
Del 17 de Setembre al 8 d’Octubre de 2009 Els sobres de matrícula es poden arreplegar a l’Ajuntament de Bocairent i a la consergeria del CEIP Lluís Vives de Bocairent.

El preu de la matricula per al curs 2009-2010 es de 15€. El preu inclou material, apunts, classes, etc. i és per a tota una familia. 5€ de la matricula aniran destinats al projecte “Escuela en una Maleta” d ‘UNICEF.

NOU HORARI: Les classes començaran a les 19:00h.

HI HAURÁ SERVERI DE GUARDERIA PER AL GRUP A Patrocinat per l’Ajuntament de Bocairent, Regidoria d’Educació.

INICI DE CURS DE LA UP
• GRUP A (pares i mares amb xiquets de 0 a 7 anys) començaran el Dimarts 20 d ‘Octubre a les 19:00h al menjador del CEIP Lluís Vives de Bocairent.
• GRUP B (pares i mares amb xiquets de a partir de 7 anys) el Dimecres 21 d ‘Octubre a les 19:00h al menjador del CEIP Lluís Vives de Bocairent

Anònim ha dit...

Ja està en funcionament la nova web de la Universitat de Pares: www.universitatdeparesbocairent.es