divendres, de maig 14, 2010

XV Jornades de dramatització en moodle

Com sabeu la xarxa social NING en breu es convertirà en un aweb de pagament i com que en educació anem malament de recursos estem investigant altres plataformes on compartir idees, materials, metodologies, etc. Com que cada vegada més el professorat és conscient de la importància d'aprendre estratègies d'e-learning ens hem decidit a experimentar amb MOODLE com EVA (Entornos Virtuales d'Aprenentatge) o LMS (Learning Management System).

Hem deixat en obert el curs perquè tothom puga accedir als materials, el fórum, els marcadors socials i tota mena d'idees que generem. Per a accedir si no esteu apuntats al curs podeu entrar com a visitants (Some courses may allow guest access
). Si esteu inscrits al curs en un primer moment entreu com "USUARIS" amb el vostre DNI (amb un zero davant) i la contrasenya repetint el nom d'usuari. Una vegada dins ja definiu el vostre perfil i canvieu la contrasenya.

Esperem que aquesta nova plataforma ens servirà per descobrir com fer de les TIC vertaderes "tecnologies d'aprenentatge en col·laboració". Endavant, entreu al curs:


Si encara no esteu inscrits entreu ací>>>
http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=1634767