divendres, de juny 17, 2011

Pour le plaisir des mots 2

La primera part del PALE de Francés ha acabat i el balanç no pot ser més positiu: deu sessions completíssimes on a més de millorar el nostre nivell de llengua, a més d'aprendre estratègies didàctiques per a un programa plurilingüe, a més de descobrir com es pot ensenyar la gramàtica d'una manera creativa, a més de gaudir de mil-i-una noves experiències lingüístiques i culturals... hem aprés que tot això no seria possible, o a penes tindria importànica, sense una professora de llengües que estima la docència i sap com contagiar aquesta passió.

Mentre que esperem agraïts el llistat de llibres que la professora Maria José Carrión ens ha recomanat per a l'estiu, volem compartir amb tots aquesta cançó de Zaz "Je veux" que és tot un cant a l'esperança. Compte! Aquesta és només una de les joies que descobrírem en el curs (cada dia n'hi havia una). El curs continua en setembre.


ZAZ je veux (clip officiel)

NOTA: Veieu que hem pujat el vídeo des de Dailymotion on lloc on trobareu molts multimèdia en francés. Ah, i encara que aquest és el vídeo oficial les altres gravacions són més fresques.