dissabte, de setembre 15, 2012

Quan una porta es tanca, altra s'obri


"El perill més gran en temps de turbulències no és la turbulència; 
és actuar amb la lògica d'ahir".  
Peter F. Drucker

Estimats companys i companyes,

Quina és l'última vegada que féreu alguna cosa per primera vegada? 
Bona pregunta que caldria fer-se de tant en tant sense caure en la sobrevaloració de les "primeres vegades" com diria una amiga meua. Però que voleu que us diga, després de tants anys tinc ganes d'entrar en farina, de baixar a l'arena... d'agafar el bou per les banyes en el seu moment més crític. La docència és un ofici on cal mullar-se. Que us hauré de contar a vosaltres que no sapigau, amics!

Comença el nou curs, i per a mi comencen moltíssimes activitats diferents que gràcies a la meua nova situació podré portar a cap. Com sabreu els retalls en cultura i educació també afectaren al CEFIRE de Sagunt (va ser bonic mentre va durar) i enguany torne al meu institut, l'IES Isabel de Villena.

Com sabreu aquest institut es troba a la platja de la Malva-rosa, però aquesta no és la millor notícia (era només per donar envegeta) sinó el fet que prenc el relleu per jubilació de la professora que donava l'Optativa Dramatització-teatre, l'amiga Antonia Blázquez (qui continuarà col·laborant al centre amb el taller de teatre extraescolar). Per desafiament professional m'he agafat un PQPI, compte amb un 1r de valencià, moltes hores de recolzament (tutories, repàs, estudi assistit, etc.) que és un plaer compartir per la bona gestió de l'equip directiu, i impartiré l'optativa de Batxillerat "Llengua i imatge". Tot un luxe que ja us aniré contant detalladament.

Altres projectes professionals que duré a cap i en els que us demanaré col·laboració, en el seu moment, estan relacionats amb el TEATRE EN L'EDUCACIÓ en totes les seues facetes:
  • Postgrau de Teatre en l'Educació.
  • Col·laboració des de l'Escola d'Espectadors per a dinamitzar la cultura teatral al nostre país amb tota mena de projectes innovadors com la Companyia Teatre Micalet
  • Jornades de Formació del professorat en col·laboració amb diferents organismes: CTM, MUVIM, CEFIRE de València, Universitat de València, Avecteatre, etc. Ací serà un moment de retrobar-nos (reserveu-vos el dissabte 27 d'octubre).
Com veieu no m'avorriré gens ni miqueta, però el que m'importa és compartir-ho amb tots vosaltres que d'una manera o altra heu estat al meu costat i espere que per molts anys. Us agraisc tot el vostre esforç i companyia i ens veiem aviat.

Una abraçada,

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina meravella Toni poder seguir estant en contacte... Ja veig que continues actiu, com sempre, no podia ser d'un altra manera.
Per ací també anem amb molta marxa, degut als retalls al meu centre, a més a més de les classes d'anglés, sóc tutora de 1r als que done valencià i castellà, tot un regal. Continuem amb forces renovades amb el germanament amb el departament d'italà de l'EOI de Sagunt. Una abraçada i endavant amb il.lusió :-)

Pilar P.