dimarts, de desembre 27, 2005

Tallers del CEFIRE 06

Nota: Penge aquesta informació al bloc per si teniu problemes de connexió a la pàgina del CEFIRE. De totes maneres, intenteu-lo en diferents ocasions al final s'aconsegueix. A/A PROFESSORAT DE L'ÀREA DE LLENGÜES i AFINS Inici de l'oferta formativa: gener 2006 !!!

Estimats companys i companyes, la proposta d’accions formatives organitzada per l'assessoria de l'àmbit lingüístic del CEFIRE de Sagunt ja la teniu a la vostra disposició en la xarxa. Us haureu adonat que ha canvia el nom de l'assessoria i que des d'aquest curs treballarem conjuntament les llengües maternes i les estrangeres. Seria interessant conéixer experiències de centre al respecte. De moment, ací teniu l'oferta de cursos per als propers trimestres i recordeu que el mes de Maig tindrem les Jornades de Didàctica de Llengua i Literatura per mitjà de l'art dramàtic.

1. LA DRAMATITZACIÓ COM A EINA DIDÀCTICA. Recursos per a una pedagogia activa. Dimecres a l'auditori de L'Eliana a partir del 11/01/06. Amb Antoni Navarro, Rafael Desco, Josep Lluís Gràcia i Jesús Marco.
2. DIDÀCTICA DE L’ANGLÉS: English alive. Dimarts a la seu del CEFIRE de Sagunt, a partir del 17/01/06. Amb Tim Herdon.
3. ITALIÀ PER A PRINCIPIANTS. El desig de llengües. Dimarts al CEFIRE de Sagunt, a partir del 02/05/06. Amb Gianpiero Pellegi.
4. ENTORNS VIRTUALS d´ensenyament-aprenentatge per a la didàctica de la llengua i la literatura. Dimecres a l'IES Clot del Moro de Sagunt, a partir del 03/05/06.

Us recordem que podeu fer les Inscripcions directament des de la web del CEFIRE de Sagunt
EN BREU ES PUBLICARAN LES ACCIONS D’ADMINISTRACIÓ PÚBLICA I CONVENIS
Antoni Navarro Amorós (Assessoria d'Àmbit Lingüístic) CEFIRE de Sagunt