dimarts, de setembre 26, 2006

Tots els dies són 26 de setembre

M'alce, ix al carrer, escolte la ràdio, llegim els diaris en busca de notícies... res. No trobem res sobre le dia europeu de les llengües. Però què ens està passant? NO tenim ni una trista referència al nostres dia.
Ei, amics i amigues abans de que s'acabe el dia. Passeu la veu. Avui és el nostre dia: dia europeu de les llengües. Reflexione, mire una altra vegada els diaris i veig en què s'ha convertit el de la bicicleta del diumenge. En el dia del domud dels transports alternatius. La conclusió és òbvia, com diuen les dones conscienciades: tots els dies haurien de ser 8 de març.
Per a nosaltres profes de llengües, tots els dies haurien de ser 26 de setembre. Des d'ací us convide a enviar informació sobre idees per fer realitat aquest somni. Comencem:

3 comentaris:

Ana Ovando ha dit...

Me uno a tu propuesta: todos los días son 26 de septiembre.

Anònim ha dit...

Salvus sis, care amice Antoni! In "Matilde Salvador" lyceo, circulum latinum nostrum ad latine loquendum semel in septimana condidimus, discipuli et magistri coniuncti. Primus conventus Martis die 26 mensis septembris 2006, Europaeo linguarum die, habitus est. Cura ut optime valeas!

Anònim ha dit...

Mariló il tuo latino "me pone"... les piles per creure que apredre llengües és així de fàcil com feu les clàssiques.