dilluns, d’octubre 02, 2006

Reunió d'edubloggers

Com sabeu el proper 24 d'octubre farem un encontre de professors edubloggers de la Comunitat Valenciana per tal d'intentar constituir un seminari de treball a partir del qual crear una comunitat de pràctica i ajudar-nos en eixes xicotetes coses que ens porten tant de cap o que ens impedeixen llançar-nos a nous projectes per ciberhostilitat.

Us recomanem espiar, analitzar, copiar idees dels blogs dels companys i anar adoptant ja la filosofia copyleft (en lloc de copyright) que ens permetrà compartir al voltant d'una cervesa solucions i recórrer camins que altres ja han fet.

S'accepten idees per organitzar la trobada:
- Una primera part on per parelles ens ensenyem coses en funció de les necessitats personals.
- Un parell d'exposicions breus però intenses d'algun voluntari que vulga iniciar-nos en algun dels recursos d'interés per als assistents.
- Una pluja d'idees final de recursos breus però efectius.
- ...

S'accepten propostes. Tal vegada les podríeu comentar als vostres blogs?
Recordeu el seminari és obert i no és tant important tenir un gran nivell de navegació com la voluntat d'aprendre les possibilitats educacives de la web.

NOTA: Per la meua banda m'agradaria contar-vos les possibilitats del google page creator. Amb ell he configurat un projecte de teatre i és molt senzill. Us pose de moment aquesta web però estic dissenyat altres amb la mateixa eina i és realment fàcil i pràctic. Algú m'ha comentat fins i tot que aquesta serà la manera de presentar tota mena de treballs en un futur inmediat.