dilluns, de novembre 13, 2006

Cinema, educació i blogs

Estem d'enhorabona! Després d'uns anys de pacient treball, per fi, i amb la mà de les clàssiques donant una bona espenta, tenim un nou Blog de Cinema i Aula creat per les professores del Grup Galatea i on participen molts dels professors de l'I.E.S. Honori García de la Vall d'Uixó.

En aquest blog trobareu de tot des de Trailers de pel·lícules o Fitxes de pel·lícules, fins a les Estrenes més recents. Però, el més important és que trobareu un col·lectiu de professors*es que han sabut articular-se al voltant d'un projecte que els il·lusiona i el que és millor engresca als alumnes.

PREGUNTA als FUTURS CINÈFILS: A quin film pertany aquesta imatge? Si no ho sabeu entreu ací>>> i trobeu altres cinemes d'època que encara en queden.

NOTA: L'experiència ens diu que quan un grup de professors es presenta davant de l'alumnat com un tot articulat i proposant activitats enmarcades en un projecte educatiu l'efecte il·lusionador és tan gran que, adequadament retroalimentat, pot arribar a quotes de participació inimaginable. Molt bona sort als professors*es de la Vall d'Uixó.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

em sembla bé

antoninavarro ha dit...

Benvinguts a tots i totes les cibernautes que heu provat a comentar en un blog en el taller de poesia!!! Ara ja sabeu com es fa... I d'ací a no res a fer el vostre blog. Ànims