dilluns, de desembre 18, 2006

eTwinning

Normalment els dilluns els dediquem a comentar-vos algun blog que per una determinada raó s'ha convertit en referent però avui ens informen des de la Direcció General de Formació del Professorat de la Conselleria que s'ha obert el plaç per a inscriure-vos en el curs eTwinning. És important que conegau aquesta experiència d'agermanament entre escoles europees. Jo vaig fer el curs de formació on line fa anys i em va semblar molt interessant.

Ací us posem els enllaços corresponents i si teniu alguna pregunta no dubteu a cridar-nos al CEFIRE de Sagunt, us informarem amb tota mena sobre els detalls i la importància d'aquest curs per a aquells que vulgau iniciar-vos en l'alfabetització digital i com usar aquesta per a l'intercanvi i agermanament dels vostres centres amb centres europeus. Llegiu:

Abierto el plazo de preinscripción en el curso eTwinning para profesores de centros sostenidos con fondos públicos de Aragón, Asturias, Baleares, Canarias, Castilla-La Mancha, Cataluña, Comunidad Valenciana, Extremadura, Madrid, Navarra, y Centros del Ministerio de Educación y Ciencia desde las 12:00 horas del 11 de diciembre de 2006 hasta las 14:00 horas del 12 de enero de 2007.

La preinscripción en el curso se puede realizar en la página de formación del CNICE
http://formacion.cnice.mec.es/formamos/inscripcion_etwinning.php,



http://formacion.cnice.mec.es/formamos/preinscripcion_et_dic_2006.php
Para cualquier consulta puede escribir a la siguiente dirección de correo electrónico: info.etwinning@cnice.mec.es

NOTA: A més de la informació que us posem en les entrades del blog, és important que clikeu i llegiu els enllaços (links, hipervincles, URL) que us posem en en costat del blog.