divendres, de maig 23, 2008

Jornades didàctica de la dramatització

Com sabeu tradicionalment hauríem d'haver realitzat les XIII Jornades de didàctica de la dramatització el penúltim dissabte de maig però enguany queden ajornades fins al dissabte 4 d'octubre de 2008. Les raons són múltiples però principalment perquè la casa de Cultura Capellà Pallarés on anàvem a realitzar-les estarà en obres i a més ha estat un any molt carregat d'activitats amb tots els cursos competències LOE i els PALE.

Afortunadament aquests cursos es tornaran a repetir l'any vinent i els haurem d'incorporar al calendari de formació de l'àrea de llengües (esteu atents a les convocatòries). Per altra banda, hem aprofitat per donar-li a la jornada de dramatització un nou caire amb la possibilitat de presentar comunicacions. Esperem que tots aquells professors i professores que esteu fent teatre amb el vostre alumnat us animeu a prensentar el vostre projecte en forma de PPT d'imatges resum (veiu les bases).

Adelantar-vos que comptarem amb una conferència de Tomás Motos sobre com desenvolupar les competències bàsiques amb tècniques dramàtiques i un espectacle de teatre infantil (però de veritat infantil, és a dir de 0 a 60 anys). Es tracta de CARRERS una proposta d'Engrata Teatre, a partir de la qual reflexionarem sobre la importància de la competència cultural i artística als centres.

1 comentari:

antoninavarro ha dit...

Jesus de moment volia posar la informacio de les Jornades. Més endavant explique el PECHAKUCHA.
Palabrista, i tant que aquesta pàgina porta a mil camins... fins i tot a la teua poesia que m'ha agradat molt. és molt visual i has trobat metafores colpidores. Endavant!

NOTA: feu atencio amb les pàgines que enllaceu hi ha molts LINKS que porten spam.