dimarts, de març 16, 2010

Educarte Baladre

Trobar la millor eina TIC per a un projecte educatiu no és una tasca senzilla. Els que ja fa temps començàreu amb nosaltres a desenvolupar la competència digital per a l'escola 2.0 sabeu que es necessiten moltes hores de debat per distingir les possibilitats didàctiques d'un blog (el dia a dia de l'aula amb totes les seues tasques docents), la capacitat organitzativa de moodle per a gestionar un grup classe, o la dimensió transversal (crosscurrilar que diuen els anglesos) que li pot donar una xarxa social com ning.com a la nostra planificació per competències.

Després de molt debatre i assessorar-nos hem optat per aquest eina col·laborativa de wikispaces per presentar aquest projecten en progrés que és "Educarte Baladre". Doneu una mirada i suggeriu-nos tota mena d'activitats que us semble convenient. Aquest espai multimèdia ens ha semblat l'ideal per desenvolupar totes les competències bàsiques que posarem en marxa els diferents agents que participen en aquest projecte d'innovacio educativa.
  • En primer lloc perquè dóna la possibilitat de ser una finestra a les propostes creatives que ens han anant fent els membres del grup de teatre, música i narració orals Rodamon-Teatre.
  • En segon perquè en tant que eina col·laborativa és una pàgina que anirem construint entre tots el professorat (principalment les mestres i els mestres del CEIP Baladre de Sagunt-Port), els creadors i els assessors del CEFIRE de Sagunt en tant que mediadors.
  • En tercer lloc perquè tot aquell que vullga aportat la seua observació en qualsevol punt d'evolució del projecte ho pot fer amb total llibertat.
Ací teniu el wiki d'Educarte-Baladre que naix amb la voluntat de ser més que un instrument tic una eixa educativa per tots aquells professors i professores que vullguen incorporar la creativat a les seues aules.

Wikispaces