dijous, de setembre 08, 2011

La formació del professorat des de l'àmbit lingüístic


Comencem un nou curs amb més ganes que mai. Observem com la majoria de docents sent la necessitat de mostrar a la societat el compromís que tenen amb l'educació pública, vertader actiu del futur d'una comunitat.

La demanda de cursos de formació, en tots els  àmbits, ha augmentat notablement, concretament per a l'adquisició de les competències digitals, treball cooperatiu i domini de llengües estrangeres així com en les matèries específiques de cada especialització.

A continuació us posem l'oferta formativa de l'assessoria d'àmbit lingüístic perquè ningú no perda detall (si algú no ha pogut inscriure's als PALE, recordeu que a finals de novembre traurem l'oferta per al proper trimestres). Amb tot, voldríem recordar (com ens diuen els d'IDEA) que ens cal una educació amb cor que ensenye als nostres alumnes la capacitat de reinventar-nos per tal de superar tota mena de crisis.

No oblideu confirmar la vostra plaça en els plaços pertinents i consultar tota l'oferta formativa del Servici de Formació del Professorat. El proper 28 de setembre a les 17:30 h. reprendrem la segona fase del PALE DE FRANCÉS (si algú està interessat amb aquest curs específic que comunique amb l'assessor).

Per altra banda, encara que en la nova pàgina s'hi accedeix de manera molt ràpida i intuïtiva a les diferents informacions, ací us posem altres cursos on line que pensem seran del vostre interés: