dissabte, de juny 17, 2006

Novadors: grup de discusió

Una sessió intenssíssima amb el grup organitzador de les III Jornades d'Escola i TIC a Tavernes de la Valldigna aquest dissabte dia 15 de juny. A la reunió a més de tractar-se aspectes organitzatius de les Jornades, hem discutit, contrastat, intercanviat tota mena d'informació sobre les TIC i l'educació. La riquesa del debat m'han reafirmat algunes idees sobre didàctica i TIC:

- Els grups de discusió espontanis i directes és un forma validíssima d'innovació educativa.
- Per pensar l'educació necessitem bons "sparrings" reflexius i actius que ens donen la contrarèplica de les opinions que ens anem formant a mesura que experimentem noves idees.
- Tenir objectius clars i concrets de servei a la comunitat educativa fa que les reunions siguen de gran eficàcia.

Total amics i amigues que us esperem a les III Jornades d'Escola i TIC, recordeu que a diferència d'altres parts ací és gratuïta, comptem amb tallers i comunicacions de qualitat d'ací i de fora, i a més hi ha certificació homologada. Què més es podia demanar!

Feu un últim esforç aquells que ens heu seguit durant aquest any en les múltiples activitatats i inscriviu-vos a les Jornades. Ací teniu fotos del bon ambient que saben crear aquest grup d'altruistes. Ah, i el grup de novadors és completament obert només heu d'escriure-li un correu a Vicent Campos i de seguida us faran un lloc a la taula... del menjar i de treballar. Veure fotos ací>>>

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aún estoy haciendo la digestión y leo el resumen de la sesión. Está claro que hacía falta un blogger en Novadors. Bienvenidos. Añado este blog a mis favoritos. Enhorabuena Toni.

antoninavarro ha dit...

Doncs mira les fotos que encara no m'havia donat temps a penjar. Al voltant d'una taula sempre eixen bones idees. Una abraçada.

Anònim ha dit...

No sé si ese arrocito con conejo estaba tan bueno como parece, pero lo que sí que envidio es el ambiente que se ve. Tienes mucho que contarme, Toni.