dilluns, de juliol 02, 2007

Titular 1 Bones pràctiques


Hi ha un llibre que acaba d'editar l'editorial Graó que s'anomena Diez nuevas competencias para enseñar que és tota una invitació a la reflexió sobre la nostra pràctica docent. Doncs bé, pense que avui hem vist amb el nivell de les experiències presentades que el nostre professorat s'atualitza i respon als reptes de la societat del segle XXI.

Hem començat suament amb l'explicació del funcionament de les maletes de la Fundació Bromera per part d'Anna Ballester, després d'una animada tècnica de la mescla un grup hem conegut de primera mà el CD de materials de la comarca del CP V. i J. Rodrigo, i el projecte d'animació lectora del CRA de la Baronia Baixa. A continunació hem fet una permuta i el grup de baix han pujat mentre que nosaltres hem continuat amb una petita obra de teatre d'ombres xineses del CP de Canet i l'experiència de Ràdio Escolar pel col·legi de Quartell. Per acabar tots plegats amb la super experiència del CP Villar Palasí.

Si voleu veure més detalls de la Setmana de Cultur a i Animació Lectora entreu ací a veure fotos>>>

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Aunque es final de curso y estamos todos muy cansados, escuchar y ver las experiencias de nuestras compañeras y compañeros ha sido un placer. Gracias por vuestras aportaciones y por recordarnos a todos nuestro compromiso con la escuela y la ilusión con que todavía llevamos a la práctica propuestas creativas e innovadoras..... ¡después de tantos años!

antoninavarro ha dit...

Quines experiències Paloma! Tu dius que enguany hem tingut molta sort per la qualitat, però pense que a l'any que ve encara en tindrem més i tan bones.