dimarts, de febrer 19, 2008

Competències digitals II

Hem ajornat el curs Competències digitals per al professorat d'idiomes i començarà el divendres 29 de febrer. Com sabeu continuem amb la campanya de difondre les competències digitals. El curs constarà d'una sèrie de classes pressencials al CEFIRE de Sagunt i després on line els professors del curs s'encarregaran de fer el seguiment. Compte! que tenim una flamant aula virtual amb els portàtils i connexió wifi per a aquesta mena de cursos.

Esperem que el professorat de les EOI de la Comunitat Valenciana que tinguen lliure aquests divendres alterns, aprofiten per assistir a un curs que ha estat pensat per donar resposta a aquesta demanda de cursos en horari de matins perquè hi pogueren assistir els que imparteixen classes per les vesprades.

NOTA: com sabreu els que consulteu la pàgina del CEFIRE aquest curs s'ha convertit en una Jornada sobre Competències digitals per al professorat d'idiomes per a principis d'octubre. Inscripcions ací>>> . Els ponents encara estan per determinar però seran experts de reconegut prestigi que ens ajuden a conscienciar al professorat de la necessitat de formació en competència digital.