divendres, de juliol 18, 2008

Sagunt a Escena

Molts de vosaltres ens crideu cada any per demanar-nos informació sobre la programació del teatre romà de Sagunt. Sobre quines obres valen la pena veure perquè són cares i ningú està per perdre una nit. El Sagunt a Escena 2008 continua en la tònica dels darrers anys: poca programació teatre clàssic (s'intenta captar un potencial públic a base de circ, espectacles de carrer i tota mena de propostes), focalització en espectacles de dansa, i a l'escasa programació hem d'afegir que moltes coses es fan en La Nau a Sagunt-Port.

Amb tot dir-vos que les actuacions que es poden veure al Teatre Romà deSagunt (pujar al teatre sempre serà un ritual màgic passe el que passe) valen la pena, i que a més han preparat una sèrie de performances (al voltant de la lluita entre allò apolini versus la visió del món dionisíaca) que es fan una hora abans de la representació.

Entreu a la pàgina i busqueu el que més us agrade. Hi teniu tota mena d'explicacions i enllaços. O siga que enguany no teniu excusa per no pujar a SAGUNT.
NOTA: la foto està feta durant la Setmana de Teatre Grecollatí de Sagunt.