dimecres, de setembre 03, 2008

Informació cursos

Ja estem de tornada amb els ànims renovats per començar un nou curs que es promet carregat de propostes de formació per al professorat dins l'àmbit lingüístic. A saber:

- Els del PALE D'INFANTIL d'anglés començarem les sessions el dimarts 16 de setembre a l'IES Camp de Morvedre de Sagunt-Port. L'horari serà de 18:00 a 20:00 hores i el professor serà Peter Cooper (pregunteu en recepció per l'aula).

- Per a la fase III dels PALE d'ANGLÉS donat els contratemps amb els ponents mantenim el calendari habitual: els del PALE I al CEFIRE de Sagunt començarem el dilluns 15 i dimecres 17 a les 17:30 h. amb Peter Cooper, i els del PALE II a també a CEFIRE el dia 16 i a l'IES Camp de Morvedre el dijous 18 a les 17:30 hores.

- La fase III del PALE D'ITALIÀ començarà el dimarts 16 de setembre a les 17:30 h. i el dissabte dia 27 de setembre tindrem una sessió intensiva.

- La informació dels nous PALE la trobareu ací>>>

NOTA: per tal de donar la possibilitat a tot el professorat d'inicicar-se en el coneixement d'una llengua estrangera (tal i com fèrem amb el curs "Italiano per principianti") hem ofertat un curs d'iniciació a l'anglés per a mestres i professors en col·laboració amb l'EOI de Sagunt. La matrícula ja està oberta.

1 comentari:

Pilar ha dit...

Ciao a tutti,
ci vediamo presto.
Un abbraccio

Come on everybody!
Time for learning and practising languages.
Interesting and of course funny.

Els millors desitjos per a tots per a aquest curs que comença.