dimecres, de maig 27, 2009

Ignacio Aranguren presenta "La primera vez"

És un plaer presentar-vos aquest llibre sobre el taller i l'espectacle dels alumnes de l'IES Navarro Villoslada dirigit per Ignacio Aranguren. Aquest professor fa 30 anys que coordina i dirigeix el taller de teatre del seu centre.

En altres edicions de les Jornades de Dramatització Ignacio ha presentat les seues recerques com a professor de literatura i teatre i sempre ens ha aportat un aspecte nou de la importància d'aquesta tasca de incorporar el teatre a l'educació.

Amb tot, pensem que enguany ha donat un pas endavant plantejant-se el repte de tractar directament els temes que preocupen als joves d'ara sense haver de passar per les grans metàfores del teatre universal (ell és de l'opinió que La Celestina, El lazarillo o qualsevol dels clàssics són de candent actualitat si se saben plantejar adequadament).

Bé ací teniu el llibre amb les imatges i la breu introducció d'Ignacio Aranguren perquè us animeu a vindre a veure l'espectacle de LA PRIMERA VEZ que servirà de cloenda de les Jornades.