dimecres, de setembre 27, 2006

Seminari d'edubloggers "Blogs & B.E.E.R.S."

Dimarts, 24 d'octubre al CEFIRE de Sagunt a les 18.30 h.

Convoquem als professors i professores que mantenen un blog com a recurs educatiu (gràcies a Felip per l'enllaç) al 1r seminari d'edubloggers titulat "Blogs & B.E.E.R.S.". Com el seu nom indica el seminari o grup de treball compartirà coneixements, troballes i utopies educatives en un ambient relaxat.
Els requisits per afegir-se al seminar són molt senzills, creure en l’ensenyament, en la força innovadora de la web educativa i en el valor de la col·laboració en xarxa (wikis, flickrs, vídeos, etc.). Aquesta declaració d’intencions, si és compartida pels assistents, haurà de traduir-se en un blog, en una webquest, o en una web educativa o qualsevol recurs d'internet per l'àrea de llengües on apareguen reflexions i propostes sobre la nostra professió d’ensenyar (abstenir-se portadors de virus o cookies de tota traça). Els neòfits de bona voluntat seran ajudats pels navegants de llarga durada en una mena de partenariat iniciàtic.

Desenvoluparem diferents aspectes de la web 2.0, intercanviarem troballes en forma de wikis, i sobretot compartirem la nostra passió per aquesta professió d’ensenyar que tant està canviant i que es basa en els principis de sempre: seduir, despertar el desig de saber i aprendre a comunicar. Per a això comptarem entre d’altres amb Ana Ovando, Felipe Zayas, Amadeu Sanz, Begonya Mezquita, Gianpiero Pellegi... i tots els que d’ací al dia 24 d’octubre a les 18.00 hores vulgueu venir al Cefire de Sagunt amb el vostre blog ben fresc .

"La web 2.0 NO és una tecnologia, és una actitud"
NOTA: Es recomana endur-se un ordinador portàtil amb connexió inalàmbrica. Ja sabeu com estan d’ocupades les aules d’informàtica dels centres (i els de llengua sempre estem a la cua). Al CEFIRE de Sagunt estem preparant un aparell wifi per tal de poder connectar-nos tantes persones com ordinadors portàtils pugam ajuntar. Si la tecnologia falla, que sempre és possible, compten amb un ordinador central i un canó per tal que algun dels nostres mestres invitats ens il·lustren o pels vídeos tutorials que tant generosament estan pujant a la xarxa profes DIM com Bea Marín.

5 comentaris:

Gianpiero Pelegi ha dit...

Toni, troppo buono! Ti ringrazio di avermi inserito tra i magister, ma non so se potrò essere molto utile. Sarò dei vostri il 24. Mi sono fatto delle analisi e ti giuro che sono libero da virus e da altri mali informatici. Entusiasmo con valori alti (al di sopra della media). Ciao.

Begonya Mezquita ha dit...

Espere arriar a temps. Acabe de treballar a les 17.12 i tinc un bon tros de carretera fins arribar a Sagunt. Guardeu-me una birra!
Toni, has pensat d'avisar a la Clara Andrés?

antoninavarro ha dit...

Vols invitar-la tu Begonya, la nostra profe de moodle no pot faltar. Que no s'oblide del portàtil.
gràcies

Xelo Gómez ha dit...

Hola, Antoni. M'agrada molt l'idea de la reunió, jo sòc una principiant en això del blog, encara que he començat el meu. Sòc profe d'italià a la E.O.I d'Alzira. El dia 24, malauradament, treballe tot el dia, en fareu un altra reunió més avant? (per cert, una pàgina molt interessant). Gracies. Xelo

antoninavarro ha dit...

Sí Xelo, però malauradament de moment serà per les vesprades. Gràcies pel teu interés, et pose com presència virtual.
Salutami Cristina