divendres, d’octubre 20, 2006

Equip de directores de Sagunt


Coordinats per la inspectora Maria Mira i per Paloma Silla, encarregada d'atenció a la diversitat del CEFIRE de Sagunt, l'altre dia l'equip de directors i directores de Sagunt decidiren crear un Seminari d'Animació Lectora a la Comarca Camp de Morvedre. Els objectius són els següents:

  • Establir un FÓRUM de DEBAT permanent sobre A. L. amb totes aquelles persones que busquen solucions reals i viables per al seu centre, la biblioteca escolar o per a la seua aula.
  • Desenvolupar un programa de FORMACIÓ e-learning que permeta al professorat interessat iniciar-se en els usos i pràctiques de la web com a eina col·laborativa per a l'A. L.
  • Crear un espai virtual on presentar les BONES PRÀCTIQUES i les millors troballes sobre A. L. inventades per grups de professors i equips de centre.
Per començar el seminari hem acordat nomenar una persona responsable per centre que participarà de manera activa al Seminari i a les Jornades d'Animació lectora dels propers 7 i 8 de novembre. La inscripció es fa directament al CEFIRE de Sagunt i els espectacles de música i conferències del 7 i del contacontes del 8 que tindran lloc a Centre Cívic de Sagunt-Port són gratuïts i estan oberts a tothom.

Si voleu veure en profunditat la programació de les Jornades ací>>>
Posted by Picasa