dilluns, de gener 29, 2007

Blogs i didàctica de les llengües

"EDUCATION IS NOT THE FILLING OF A BUCKET BUT THE LIGHTING OF A FIRE”
W.B. Yeats

El professorat de la comarca Camp de Morvedre, es van concienciant cada vegada més de la importància de la web educativa i dels blogs com a instrument didàctic. Especialment l'EOI de Sagunt, que a més del departament d'italià amb el blog "Chiodo schiaccia chiodo", ara compta amb el de:

Volem felicitar al Departament d'anglés de l'EOI de Sagunt i encaratjar-los perquè no decaiguen els ànims (la pancarta que els ha dissenyat Gianpiero amb tot el recolzament val la pena), i que no paren de buscar en la xarxa gent com Fernando Braña seleccionat pel Blog de bloggers del diari El País com a blog educatiu i per la seua contribució a la didàctica de l'anglés on line.

3 comentaris:

Gianpiero Pelegi ha dit...

Thank you very much, Toni.

fernandobrana ha dit...

hola soy Fernando Braña. De verdad he estado seleccionado para el Blog de Bloggers del Pais?? Primera noticia que tengo ( 2 años despues!!!)

Anònim ha dit...

hola soy fernando braña de nuevo podrias pornerte en contacto conmigo por favor y explicarme lo del articulo que publicas? tengo curiosidad por saber como has dado con mi blog y con mi pagina Un saludo Fernando
fernandoi@educastur.princast.es