dilluns, de març 05, 2007

Blogs en xarxa del CEFIRE

L'any passat l'equip d'assessors del CEFIRE impartírem diferents cursos relacinats amb la web educativa que comencen a donar els seus fruïts. La tasca va ser dura. Hi ha gent que allò de crear un nom d'usuari i recordar la constrasenya li sembla una tasca infernal... I si mireu la vinyeta veureu que fins i tot per a entrar al cel necessitarem un "password". Ay d'aquell que l'oblide!

Alguns a més de recordar els seus "passwords" també han creat materials molt interessants. Ací us posem l'enllaç dels blogs dels centres que treballen amb nosaltres. Com veureu el professorat de primària està molt involucrat en el projecte... El de secundària està arribant. Ara esten preparant un curs amb Ana Ovando* dirigit a professorat que manté un blog o una web educativa on explicarem conceptes com RSS, feeds y agregadores, que com Ana diu són bases imprescindibles para sostenir la web 2.0 ja que ens permeten estar al dia de les novetats que la comunitat educativa va creant en la xarxa. Alguns dels agregadors més pràctics són el Bloglines i el de Google Reader que podeu afegir al vostre escriptori on line de gmail.

* NOTA: el curs ha tingut un èxit aclaparador s'hi han apuntat 87 persones i només podem acceptar a 20 per a atendre bé a la gent. Per això hem decidit que per al primer trimestre intentarem preparar una jornada introductòria a la web educativa. Recordeu que aquest està pensat per a aquelles persones que són mantenidores d'un blog o web educativa.

2 comentaris:

Ana Ovando ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Gianpiero Pelegi ha dit...

Ottima idea!