dilluns, de gener 28, 2008

Teatre social ara

La Companyia de Teatre Micalet ha donat en el clau. El teatre és el difícil art de parlar de les coses que ens estan passant i sense pretendre abordar les solucions, emocionar-nos fins al punt que afecte a les nostres decisions. O dit d'una altra manera els actors, només són uns bufons, com diria Dario Fo, que amb les úniques armes del gest i la paraula tenen la capacitat de fer-nos riure, i fer-nos pensar. Per això diem que els del Teatre Micalet han donat en el clau i ens han servit un espectacle d'allò més fresc, actual i suggeridor.

La sinopsi és breu i no pretén especificar més que un esborrany, però us puc assegurar que és un espectacle que pel ritme, la qualitat interpretativa dels actors i actrius, i per l'encert en l'enfocament d'aquesta nova València globlalitzada, val la pena no perdre's. Compte! En acabar hi ha debat amb els actors

"A partir de les vivències d’un grup reduït de gent es presenta un espectacle de temàtica social. LaMar destaca la dificultat de les relacions entre persones de diferents nacionalitats que comparteixen un espai laboral reduït, la cuina d’un restaurant."