dimarts, de juny 17, 2008

Congreso Nacional Internet en el Aula o trbada d'edublogs

L'oferta de cursos per a l'estiu relacionats amb TIC EN L'AULA no ha fet més que començar. Malgrat que encara hi ha gent que vol fer com els estruços i posar el cap baix terra, la realitat s'imposa. En el futur l'única cosa segura serà el canvi (Edgar Morin dixit) i no hi haurà més remei que posar-se les piles i adquirir la competència digital.

Ací teniu els cursos que es poden fer fins i tot on line Congreso Nacional Internet en el Aula.

Encara que on realment m'agradaria anar és al III Encuentro de Edublogs 2008 en Santiago de Compostela. Ja em vaig perdre els de Roa 2006, Ayerbe 2007. Imaginem que com cada any Felipe Zayas ens posarà al corrent del que es va tractar durant els dies 3, 4 i 5 de juliol, si voleu saber més entreu a Aulablog o a la Facultad de Ciencias de la Educación de la USC que és on tindrà lloc l'encontre

Aquestes trobades que he seguit per la xarxa i amb les que m'he solidaritzat cada any perquè són d'un genuí esperit web 2.0 enguany tracten la temàtica de les xarxes socials educatives per mitjà de la utilització de les eines pertinents: blogs, wikis, eine d'autor, gestors de continguts, entorns virtuals d'ensenyament-aprenentatge, multimèdia,..
Encara que sé els camins no hi seré enguany a Santiago! Físicament.

2 comentaris:

Jesús Ge ha dit...

hola Toni

¿os habéis dado cuenta que teneis vinculado una pop-up publicitario de Spanair?

Alguno de los últimos accesorios cibernéticos que le has puesto al blog, te lo ha colado. habla con tus expertos.

Un abrazo.

antoninavarro ha dit...

Si que m'havia adonat però no sabia com llevar-lo. Al final l'he trobat, era una pàgina d'alguna escola o de publicitat turística que no saben que inventar per atraure a la gent.

La conclusió és clara i pense que he aprés la lliçó:
- No hipervincular mai pàgines d'organisme falsament oficials que ens parlen de cultura com a reclam però que al remat ens posen la publicitat.
- Cada vegada que posem hipervincles en un post hem de comprovar que aquests no porten popups i treure-los de seguida perquè després no saps quin és.
- I tercera i última agrair als lectors que ens diguen de netejar la pàgina perquè aquests pop up allunyen els lectors del nostre blog.
Gràcies Jesús