dimecres, de setembre 10, 2008

Formació en competències lingüístiques

Aquest mes hi ha un fum de congressos i jornades de formació per al professorat a la ciutat de València per a les competències lingüístiques, culturals i comunicatives que us volem recordar perquè no us els podeu perdre. És que qui no està format és per què no vol!!!

- Dies 16, 17 i 18 de setembre V JORNADES EDUCATIVES DE TEATRE ESCOLAR organitzades per la Sala L'Horta de Campanar-Oliveral, el Cefire de València i la Fundació Bromera, amb Valentí Piñot, Carmen Vicente i el grup de teatre d'institut dirigit per Anna Gascó.

- Dia 18 de setembre a la Universitat de València el I Congrés d'interacció comunicativa i ensenyament de llengües com ja vaig comunicar al blog per si volíeu presentar comunicacions (ara ja n'hi han massa i tot). Ja us contarem com ha anat.

- Dia 22, 23, 24 al TEM que compta amb un programa molt especial titolat "El projecte Teatre i Literatura" ha decidit fer aquests dies unes jornades sobre el tema on estarem Anna Ballester, Enric Lluch i jo mateix, parlant sobre tècniques teatrals de dinamització d'aula per mitjà dels dossiers didàctics. Inscripcions ací>>>